Профил profile for atosheski

Александар Тошески

Семејно земјоделско стопанство со повеќе од 20 години ангажираност во производство на бучински кромид. Самата местоположба на селот Бучин овозможува да се произведуваат квалитетни и здрави земјоделски култури, од кои особено по квантитет и квалитет се издвојува кромидот.

Производи на Александар Тошески

Рачно изработени слики

Уникатни, рачно изработени слики со употреба на комбинирани техники. Изработени се на дрвена основа со користење на природни камчиња. Заштитени се со лак. Во порака наведете за која слика сте заинтересирани.
37цм/14цм

960,00ден.

Пробавте ли Рачно изработени слики? Вашето мислење ни е важно.

1.3/5