Профил profile for Мартин Николоски

Мартин Николоски

Мартин е фриленс-дизајнер и страстен обожувач на можностите кои ги нуди Илустратор и Фотошоп. Дизајнот, односно неговата применета намена во секојдневниот живот, е негов голем предизвик и поле кадешто може да ја реализира неговата иновативност.
Неговата потреба за континуиран развој, тековно е збогатувана како редовен учесник на Академијата „Џолев и уметностите“.

„Мојот прв авторски производ се повеќенаменски, декоративни мрежи изработени од бригована мрежа и ребраста арматура. Истите, може да се користат како организатор на работното катче, место за чување и презентирање накит, обесување на облека, алати, цвеќиња и други предмети“.

Производи на Мартин Николоски