Профил profile for Театарска Работилница Прилеп

Театарска Работилница Прилеп

Здружението „Театарска работилница Прилеп“ регистрирано е 2003 година и во текот на нивното доглогодишно постоење реализирани се многу детски, младински и аматерски претстави и проекти поврзани со развој на културата. Активни се и како организатори на концерти, самостојни изложби, како и издавачи на авторски книги и збирки поезија. Еден од нивните најуспешни проекти е Поетскиот Слем Натпревар, којшто континуирано се одржува од 2016 година, реализиран во блиска соработка со Елена Пренџова, Перо Сарџоски и Цветанка Колева.
Театарската Работилница учествува на бројни културни настани организирани во нашата Општина, како што се: Карневалот Прочка, Пречек на Нова Година, Месец на здраво дете, Поетско Маркукуле, МТФ Војдан Чернодрински, Сите на велосипед и многу други.

Пелте

Пелте- Желе од дуњи. Традиционален еколошки производ од Градината на Филип

Тегла − 
200
g

100,00ден.

Минимум дозволена количина за нарачка е 1 × 
200
g

Пробавте ли Пелте ? Вашето мислење ни е важно.

3.8/5