Слатко од грозје

Слатко од грозје

Домашно направено слатко од бело грозје.
Производите употребени во подготовката на превкусното слатко се одгледувани на малата земјоделка фарма на тетка Васе.
Достава на производот во среда и сабота.

Тегла − 
750
g

270,00ден.

Пробавте ли Слатко од грозје? Вашето мислење ни е важно.

0/5