Настани

15
Aug
Крушево низ корија
31
Oct
Krali Marko Trails 2020
10
Oct
Momata Rock Trail 2020
10
Oct
TOPTASH DOWNHILL CUP
05
Sep
OZONE KRUSEVO OPEN 2020
27
Sep
Taste Krusevo – Фестивал на храна и култура
Одбележување на денот на ослободување на Крушево