Krushevo Trail Challenge 27-29 Maj 2022

Krushevo Trail Challenge 27-29 Maj 2022

Krushevo Trail Challenge е спортски настан на отворено, што ќе се одржи за првпат во околината на Крушево од 27-ми до 29-ти Мај 2022 година

Учесниците ќе може да учествуваат на трките:

3-во-1 маратон: 2 дена, 3 трки: 42км

Алто трејл: 13 км

Крушево ноќна трејл трка: 8 км

Панорама полумаратон: 21 км

Научна Фондација Спироски - детска трка

Други настани во Крушево

24
Jun
When in Krusevo 24-26 Јуни 2022
27
May
Krushevo Trail Challenge 27-29 Maj 2022