When in Krusevo 24-26 Јуни 2022

When in Krusevo 24-26 Јуни 2022

Шестото издание на When in Krusevo 2022  ќе се одржи од 24/26 јуни на Крушевското езеро!  Камп зона, концерти на отворено! Планинарење , велосипедизам , тандем параглајдинг , 5км трка , кајак , SUP , јавање на коњи , трејл трки и најважно многу забава и дружење.  

Други настани во Крушево

24
Jun
When in Krusevo 24-26 Јуни 2022
27
May
Krushevo Trail Challenge 27-29 Maj 2022