Саем на земјоделски производи

Саем на земјоделски производи

На 15ти Октомври 2022 година во Прилеп ќе се одржи Саем на земјоделски производи и Домашно.мк. Тука ќе можете да вкусите органски производи, крушевски слатка и џемови, и многу други традиционални производи, како и да уживате во културно-уметничка програма.

Следете не и подгответе се да ги вкусите производите на нашите домашни производители

Други настани во Прилеп

15
Oct
Саем на земјоделски производи
26
May
Прилеп Фолк Фест 2022
06
Mar
Карневал ПРОЧКА