Коњи

Коњи

Претставените дела се насликани на хартија, техника сув пастел.
Делата не се урамени.
Димензии 50/70 цм.
Во реализирањето на нарачката, ве молиме да го внесете бројот на делото за кое сте заинтересирани.

600,00ден.

Пробавте ли Коњи? Вашето мислење ни е важно.

0/5