Профил profile for gtodoroska

Гордана Тодороска

Семејна бавча во чистата околина на Плетвар.Здрави производи со природен вкус и мирис, произведени на традиционален начин, без користење на било какви средства. Производите од оваа бавча се домашни и здрави - одледувани по мерка за секој од нас.

Производи на Гордана Тодороска