Профил profile for egjorgjieska

Елица Ѓорѓиеска

Најголем дел од чаевите ги собираме од високите предели на Бушова планина, чиста планинска околина на висока надморска височина. За Крушево е карактеристично што во дијаметар од 60 километри нема фабрика што предизвикува загадување на воздухот. Нудам разни видови чаеви: камилица, поддабец, ајдучка трева, липа, бозел, кантарион, оригано и многу други. Нудиме тинктура за цисти и кандида и лек за циркулација на крвта.