Профил profile for vdimoska

Василика Димоска

Жена која што верува во непроценлива вранлива вредност на малини, капини, сливи, цреши, шипки полни со витамин Ц, фолна киселина, провитамин А, витамин Б1,Б2 и др. калиум, фосфор, манган, бакар, калциум, железо, магнезиум. Слаткото од сите овошја е домашно произведено, од овошја набрани од еколошки чиста средина, од недопрената околина на Крушево.