Сируп од бел бор

Сируп од бел бор

Сирупот помага при болести на дишните патишта, кашлица, бронхитис, астма и други белодробни заболувања.
     Начин на употреба: 2 кафени лажички дневно за деца до 10 години.а за возрасни 2 супени лажици.

Флаша − 
200
mL

220,00ден.

Пробавте ли Сируп од бел бор? Вашето мислење ни е важно.

0/5