Профил profile for dboshkoski

Дејан Бошкоски

Пробајте ја најздравата природна храна - мед, матичен млеч, полен и прополис. Инвестирајте во сопственото здравје и виталност. Семејно производство повеќе од 10 години. 

Производи на Дејан Бошкоски

Рачно цртани перничиња

Единствени, рачно илустрирани декортивни перничиња, кои ќе ја разубават и исполнат со бои вашата омилена просторија. Одберете од предложените, или споделете ја вашата идеја при нарачката. Доколку производот го нема во залиха, очекување до 5 денови.
20/20 цм

360,00ден.

Пробавте ли Рачно цртани перничиња? Вашето мислење ни е важно.

3.8/5