Мед

Мед

Медот е природен и планински. Пчелните семејства се чуваат во село Слепце,  Порече и Мраморани. Чист, без дополнителни шеќери и адетиви. Пробајте и купете квалитет мед од природата. 

Тегла − 
720
mL

400,00ден.

Пробавте ли Мед? Вашето мислење ни е важно.

0/5