Рачно плетени детски играчки

Рачно плетени детски играчки

Рачно плетени играчки за деца од памучен конец, наполнети со силиконски топчиња.
Висината на изработуваните играчки е околу 15 цм.
Доколу посакуваната играчка ја нема во залиха, времето на исчекување е 2-4 работни дена.
При реализацијата на нарачката, во полето „Коментари поврзани со нарачката“, Ве молиме внесете која играчка сакате да ја добиете.

480,00ден.

Пробавте ли Рачно плетени детски играчки? Вашето мислење ни е важно.

0/5