Профил profile for ejovanoska

Елена Јованоска

Ги користиме природните плодови за да создадеме природен производ кој ќе биде Ваша храна и лек, ќе го зајакне Вашиот имун систем и ќе Ве штити од разни заболувања. Да ги пренесеме здравите производи подготвени од од нашите баби и дедовци, а со докажан квалитет и позитивно влиајние на нашето здравје. 

Производи на Елена Јованоска

Рачно цртани ташни

Уникатни, модерни и практични ташни, кои се рачно цртани и секоја е различна. Доколку производот го нема во залиха, очекување до 5 дена. Можете да предложите сопствена тема за илустрирње.

1.680,00ден.

Пробавте ли Рачно цртани ташни? Вашето мислење ни е важно.

5/5