Профил profile for sgjoreska

Снежана Ѓореска

Снежана многу вешто и автентично ги изработува омилените ликови и херои од цртаните серии, бајки и филмови на најмалите. Нејзините внуки го обожуваат играчките на баба и постојано го бараат својот нов херој. На нашата платформа можете да видите и купите само мал дел од нејзиното творештво. Снежана изработува играчки по нарачка, што значи дека можете да не контактирате за да биде изработена играчка/кукла по Ваша желба. Доколку Снежана го нема производот што сакате да го нарачате во залиха, времето на исчекување за подготовка е од 3 до 5 дена. Друга голема пасија на Снежана е изработката на производи од природни состојки, кои имаат широка намена.

100% Органски путер од лешник

Тегла − 
185
g

290,00ден.

Минимум дозволена количина за нарачка е 1 × 
185
g

Пробавте ли 100% Органски путер од лешник? Вашето мислење ни е важно.

1.3/5