Боров сируп

Боров сируп

Боровиот сируп е направен од свежи цветови од бел бор кои се берени на висока надморска висина .Белиот бор а воедно и боровиот сируп е најдобриот чистач на белите дробови.Боровиот сируп е многу ефикасен лек за лекување на белодробни заболувања,делува силно, противвоспалително и ја олеснува и смирува продуктивната кашлица, а помага и за искашлување и исфрлање на шлајмови.Се користи кај болни од хроничен бронхит, кај пациенти болни од бронхијална астма.Боровиот сируп помага и за лекување на ревматски заболувања, за заболувања на дишните патишта, а помага и на пушачите за прочистување на белите дробови. Боровиот сируп е ефикасен и за зајакнување на имунитетот.

Тегла

180,00ден.

Пробавте ли Боров сируп? Вашето мислење ни е важно.

5/5