Профил profile for vstojanoska

Валентина Стојаноска

Семејно производство на растителни производи работено со големо задоволство. Домашни и здрави производи кои се пласирани на пазарот. Свежи домати, пиперки, краставици, компири, блитва, спанаќ, тиквици и модри патлиџани.

Производи на Валентина Стојаноска