Профил profile for lnaneska

Лилјана Нанеска

Производство на ликер со домашна ракија и шумско овошје набрано од еколошка средина од крушевските планини. Ликерот може да има три вкуса: шумска јагода, малина или капина.
Нудиме и сирупи направени од 100% природни состојки, со употреба на неколку растенија набрани од еколошки чиста средина од Крушевската околина. Сирупите од бел бор и глуварче имаат поволно дејство врз човечкиот организам и се користат при бројни здравствени проблеми