Боров сируп

Боров сируп

Направен од зелени борови пупки од бел бор, кои се берени низ планинските предели на Крушево. Помага за ублажување и смирување највеќе на продуктивната кашлица, искашлување и исфрлање на шлајмови, болно грло, астма, хроничен бронхит, за зајакнување на имунитетот, помага и на пушачите за прочистување на белите дробови и за други заболувања на дишните патишта.

Флаша − 
200
mL

170,00ден.

Пробавте ли Боров сируп? Вашето мислење ни е важно.

5/5