Сируп од глуварче и тегавец

Сируп од глуварче и тегавец

Сирупот делува на дишните патишта и помага при белодробни заболувања. Сирупот исто така го намалува зголемениот холестерол, ја подобрува циркулацијата на крвта, најмногу помага кај сува кашлица. 

Флаша − 
200
mL

170,00ден.

Пробавте ли Сируп од глуварче и тегавец? Вашето мислење ни е важно.

5/5