Рачно изработени слики

Рачно изработени слики

Уникатни, рачно изработени слики со употреба на комбинирани техники. Изработени се на дрвена основа со користење на природни камчиња. Заштитени се со лак. Во порака наведете за која слика сте заинтересирани.
37цм/14цм

960,00ден.

Пробавте ли Рачно изработени слики? Вашето мислење ни е важно.

5/5