Профил profile for Elizabeta Bozinoska

Елизабета Божиноска

Домашните тестенини ги произведувам со посебен процес на производство, карактеристичен за Крушево. Користам свежи состојки и затоа тестенините имаат неодолив вкус и мирис. Подготвувам и домашни тестенини со јајца од домашно потекло, со гриз и палента или со додадени сушени зеленчуци, што ги прави моите производи уникатни.

Производи на Елизабета Божиноска