Рачно плетено Слонче

Рачно плетено Слонче

Ова прекрасно, рачно плетено Слонче е во потрага по своето најверно другарче.
Мешето на Слончето исполетно е со силиконски топчиња и термички обработен полиестер.

− 
30
cm

1.200,00ден.

Пробавте ли Рачно плетено Слонче? Вашето мислење ни е важно.

0/5