Стихозбирки за деца „Брзозборливо“ и „Светулки“

Стихозбирки за деца „Брзозборливо“ и „Светулки“

„Брзозборливо“ е стихозбирка која содржи 72 песнички за мали и големи деца, издадена во 2018 г. Песничките се со најразлична тематика, многу интересни за читање, а содржаните илустрации и фотографии ги прават впечатливи, интерактивни и ја будат фантазијата на идните големи читатели.
„Светулки“ е составена од 73 песнички за деца, со многу шаренолика тематика, за мали и големи дечиња. Издадена во 2020 г., во услови на пандемија, поради што не е промовирана пред пошироката јавност. Светулките ,,се како еден сплетен венец од најразлични низи од стиховни ливчиња сплетени во една низа“. Другарувајте со Светулките, очекувајќи го моментот, кога повторно ќе може да се дружиме со авторката на идните средби, кои таа со нетрпение ги очекува.

Купете ги двете стихозбирки во промотивен пакет од само 200 ден.

200,00ден.

Пробавте ли Стихозбирки за деца „Брзозборливо“ и „Светулки“? Вашето мислење ни е важно.

5/5