Природни сапуни

Природни сапуни

Природни сапуни за сите типови кожа. Во составот на сите сапуни се содржи маслиново, кокосово, рицинусово и палмино масло и одбрани билки:
1- камилица
2 - природна боја за да се добие форма на срце во сапунот
3 - невен и смил, мед и пчелин восок
4 - активен јаглен
5 - рузмарин, коприва и лаванда
6 - активен јаглен и качунка

При реазлизацијата на нарачката, внесете кој природен сапун го сакате.
Се чуваат на суво место помеѓу употреба.

− 
90
g

150,00ден.

Пробавте ли Природни сапуни? Вашето мислење ни е важно.

0/5