10 години Поетски Слем Македонија 2020

10 години Поетски Слем Македонија 2020

Јубилејно 10 издание на Поетскиот Слем Македонија, во кое се објавени песните на 35 учесници (115 стр.).

120,00ден.

Пробавте ли 10 години Поетски Слем Македонија 2020? Вашето мислење ни е важно.

3.8/5