Домашно слатко од шумко овошје

Домашно слатко од шумко овошје

Домашно слатко од шумско овошје, собрано од најеколошка средина и приготвено по традиционалните рецепти на старите крушевски домаќинки. 

Тегла − 
370
mL

170,00ден.

Пробавте ли Домашно слатко од шумко овошје? Вашето мислење ни е важно.

0/5