Триена сол

Триена сол

Збогатете го вкусот на Вашите јадења со домашно произведената триена блага сол на тетка Васе.
Овој пат, навистина имате вистинска запршка за секоја манџа:).
Состојките (пченка, слануток) искористени за произведување на производот се одгледуваат на земјоделската фарма на тетка Васе.
Достава на производот во среда и понеделник.

− 
500
g

160,00ден.

Пробавте ли Триена сол? Вашето мислење ни е важно.

0/5