Поетски Слем Македонија (2017-19)

Поетски Слем Македонија (2017-19)

Промотивен пакет којшто содржи печатени изданија на 3 поетски слем натпревари, одржани во Прилеп, во периодот од 2017 до 2019 година. Победникот/-чката ја претставува Македонија на Европското Слем-првенство, кое се одржува во различни европски земји.
Пакетот содржи:
Поетски Слем Македонија 2017, 18 автори, 46 стр.
Поетски Слем Македонија 2108, 17 автори, 62 стр.
Поетски Слем Македонија 2019, 23 автора, 54 стр.

240,00ден.

Пробавте ли Поетски Слем Македонија (2017-19)? Вашето мислење ни е важно.

3.8/5