Плетено Мече-Гушкалче

Плетено Мече-Гушкалче

Рачно плетено и обложено Мече-Гушкалче за најмалечките членови на вашето семејство. Доколку Мечето го нема во залиха, време на очекување до 5 дена.

− 
29
cm

840,00ден.

Пробавте ли Плетено Мече-Гушкалче? Вашето мислење ни е важно.

0/5