Природен сапун за флеки

Природен сапун за флеки

Сапун за чистење флеки на текстил. Состав: Сапунифицирано палмино масло, Цитрусно етерично масло.

− 
80
g

60,00ден.

Пробавте ли Природен сапун за флеки? Вашето мислење ни е важно.

0/5