Едукативна играчка - Жирава

Едукативна играчка - Жирава

Прекрасна, интерактивна, рачно изработена едукативна играчка. Вашите најмалечки, нека ги развиваат естетските и моторните вештини преку склопување на ова убаво Жиравче со многу долг врат. Рачно плетената Жирава исполета е со термички обработен полиестер и силиконски топчиња.

− 
35
cm

1.800,00ден.

Пробавте ли Едукативна играчка - Жирава? Вашето мислење ни е важно.

2.5/5