Кантарионово масло

Кантарионово масло

Кантарионовото масло се прави од кантарион жолт и црвен, ајдучка трева и невен. Тоа се користи за чир на желудник, бактерија во желудник, надуеност на стомакот, хемороиди, опекотини и изгореници. Исто така се користи како средство за сончање т.е. за добивање на поубав тен на кожата.

Флаша − 
100
mL

200,00ден.

Пробавте ли Кантарионово масло? Вашето мислење ни е важно.

5/5