Сируп од глуварче и тегавец

Сируп од глуварче и тегавец

Сирупот делува на дишните патишта и помага при белодробни заболувања. Сирупот исто така го намалува зголемениот холестерол, ја подобрува  циркулацијата на крвта, најмногу помага кај сува кашлица. Начин на употреба: 2 кафени лажички дневно за деца до 10 години и 2 супени лажици за возрасни.

Флаша − 
200
mL

220,00ден.

Пробавте ли Сируп од глуварче и тегавец? Вашето мислење ни е важно.

3.8/5