Акрилик на платно „ШЕПОТ“

Акрилик на платно „ШЕПОТ“

„Ги сликам коњите за да ја почуствувам нивната моќ и грациозност. За мене тие се спиритуална врска со природата. Сакам да ја претставам нивната нежност и снага преку елегантната убавина на нивните линии од телото, и бестрашната енергија која ја прикажуваат“.

Акрилик на платно, димензии 60/65 цм, 2020 г.

9.450,00ден.

Пробавте ли Акрилик на платно „ШЕПОТ“? Вашето мислење ни е важно.

5/5