„Приказни од животот“

„Приказни од животот“

Збирката раскази „Приказни од животот“ е првото прозно издание на Паноска. Составена е од 30 раскази, допирајќи теми од животот и за животот, за семејството, љубовта, страданијата, радостите, младоста, семејството. Во нив има хармонија од чувства, кои ќе го натераат читателот да го погледне својот живот посмирено, со доза на радост. Некои од расказите се вистински, некои измислени од имагинацијата на авторката, но во секој од нив е вткаена една лична нишка, во која несомнено многумина од вас ќе се пронајдат. Сепак, сите ние имаме исти или слични животни искуства.

150,00ден.

Пробавте ли „Приказни од животот“? Вашето мислење ни е важно.

5/5