Црвена пипер (блага)

Црвена пипер (блага)

Збогатете го вкусот на Вашите јадења со домашно произведената блага црвена пипер на тетка Васе.
Овој пат, навистина имате вистинска запршка за секоја манџа:).
Пиперките искористени за произведување на производот се одгледуваат на земјоделската фарма на тетка Васе.
Достава на производот во среда и понеделник.

− 
250
g

120,00ден.

Пробавте ли Црвена пипер (блага)? Вашето мислење ни е важно.

0/5