Груба црвена пипер (Буковка)

Груба црвена пипер (Буковка)

Збогатете го вкусот на Вашите јадења со домашно произведената груба црвена пипер (Буковка) на тетка Васе.
Овој пат, навистина имате вистинска мирудија за секоја манџа:).
Пиперките искористени за произведување на производот се одгледуваат на земјоделската фарма на тетка Васе.
Достава на производот во среда и понеделник.

− 
500
g

160,00ден.

Пробавте ли Груба црвена пипер (Буковка)? Вашето мислење ни е важно.

0/5