Слатко од тиква и грозје

Слатко од тиква и грозје

Домашно направено слатко од тиква ('рчели) и бело грозје.
Производите употребени во подготовката на превкусното слатко се одгледувани на малата земјоделка фарма на тетка Васе.
Достава на производот во среда и сабота.

Тегла − 
750
g

270,00ден.

Пробавте ли Слатко од тиква и грозје? Вашето мислење ни е важно.

0/5