Kравјо сирење бело

Kравјо сирење бело

Производи со уникатен вкус, произведени на традиционален начин со следење на сите стандарди за хигиена и квалитет. Збогатете ја Вашата трпеза со овие производи и вкусете квалитетна и здрава храна!

*Моментално нема на залиха!

Рефус − 
1
kg

250,00ден.

Минимум дозволена количина за нарачка е 5 × 
1
kg
Нарачаната количина мора да биде деллива со 5

Пробавте ли Kравјо сирење бело? Вашето мислење ни е важно.

5/5