Кравјо биено сирење

Кравјо биено сирење

Кравјо биено сирење кое традиционално се произведува на семејната фарма Вермаг ИЗ. Вкусно и квалитетно сирење, подготвено на традиционален начин со целосна контрола на квалитетот и хигиената во процесот на производство. Грижата за животните, хигиената во целиот процес на производство и квалитетот на производот се наш препознатлив знак, а нашата желба да се зачува традиционалното производство е тоа што не прави поразлични од другите. Пробајте и уверете се сами во квалитетот и уникатниот вкус на нашиот производ.

− 
1
kg

450,00ден.

Пробавте ли Кравјо биено сирење? Вашето мислење ни е важно.

5/5