Мармалад од шипки

Мармалад од шипки

Домашен мармалад од шипки.

Тегла − 
700
g

460,00ден.

Минимум дозволена количина за нарачка е 1 × 
700
g

Пробавте ли Мармалад од шипки? Вашето мислење ни е важно.

0/5