Тинктура за цисти и кандида

Тинктура за цисти и кандида

Се прави од корени од капина и глуварче и алкохол. Помага кај кандида и цисти. Начин на употреба: 2 кафени лажички дневно.

Флаша − 
200
mL

220,00ден.

Пробавте ли Тинктура за цисти и кандида? Вашето мислење ни е важно.

5/5