Домашен сируп од вишни

Домашен сируп од вишни

Домашен и освежителен сируп од вишни направен од свежо собрани еколошки вишни.

Флаша − 
330
mL

120,00ден.

Пробавте ли Домашен сируп од вишни? Вашето мислење ни е важно.

5/5