Пелте

Пелте

Пелте- Желе од дуњи. Традиционален еколошки производ од Градината на Филип

Тегла − 
200
g

100,00ден.

Минимум дозволена количина за нарачка е 1 × 
200
g

Пробавте ли Пелте ? Вашето мислење ни е важно.

3.8/5