Бучински кромид

Бучински кромид

Надалеку познатиот бучински кромид  докажано и дава посебен вкус на храната, а да не заборавиме дека содржи вредни лековити материи и може да се користи како природен лек за многу заболувања. Вистинската вредност на кромидот во исхраната потекнува од содржината на витамини и минерали, како и хемиски соединенија за кои се верува дека имаат антивоспалителни, антихолестеролни, антиканцерогени и антиоксидантни својства.

− 
1
kg

25,00ден.

Пробавте ли Бучински кромид? Вашето мислење ни е важно.

2.5/5