Кравјо сирење биено

Кравјо сирење биено

Жолтеникава боја, пријатен мирис, уникатен вкус и интересен изглед на текстурата поради случајниот распоред на "окцата" го прават овој производ уникатен. За квалитетот гарантираме, Ваше е да ги дегустирате нашите производи!

*Моментално нема на залиха!

Рефус − 
1
kg

340,00ден.

Минимум дозволена количина за нарачка е 5 × 
1
kg
Нарачаната количина мора да биде деллива со 5

Пробавте ли Кравјо сирење биено? Вашето мислење ни е важно.

5/5